Kompletní zajištění agendy GDPR, vč. pověřence (DPO)

ochrana-osobnich-udaju

Je nakládání s osobními údaji významnou součástí vašeho podnikání? Potřebujete pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO)? Neztrácejte s GDPR čas a energii. Svěřte celou agendu osobních údajů specialistům a věnujte se v klidu rozvoji svého podnikání.

Potřebujete poradit?
Tomáš Pauch

má GDPR v malíčku

Jak to proběhne:

  • ujasníme si vaše potřeby a specifika vašeho podnikání ve vztahu k osobním údajům
  • provedeme podrobný audit nakládání s osobními údaji podle GDPR
  • nastavíme veškeré interní procesy a připravíme veškerou potřebnou dokumentaci: souhlasy se zpracováním osobních údajů, informace o zpracování osobních údajů, zpracovatelské smlouvy, smlouvy společných správců, záznamy o činnostech zpracování
  • budeme pro vás monitorovat novinky v oblasti GDPR, a veškeré procesy a dokumenty udržovat aktuální
  • zpracujeme odborný posudek, jestli potřebujete pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO)
  • určíme kontaktní osoby za obě strany a nastavíme efektivní komunikaci
  • zapíšeme se jako váš DPO u Úřadu pro ochranu osobních údajů, abyste dostáli své povinnosti
  • v případě kontroly nebo úniku osobních údajů za vás budeme komunikovat s úřady

Co od vás budeme potřebovat:

  • informace o vaší firmě a jejích aktivitách - podrobný seznam vám pošleme
  • kontaktní osobu za vaši firmu

Kdy bude hotovo: 

  • nastavení veškerých dokumentů a procesů bude hotovo do 1 měsíce od dodání podkladů 
  • se vším ostatním tu pro vás budeme kdykoliv nás budete potřebovat

Jak bude vypadat výstup:

  • nakládání s osobními údaji ve vaší firmě bude 100% v souladu s GDPR, papírování udržíme na nezbytném minimu a všechno bude srozumitelné nejen pro vás, ale i pro vaše zákazníky, zaměstnance a dodavatele. 
  • budeme vám k dispozici ke konzultacím, kdykoliv budete potřebovat

 

Nezávazná poptávka

Ochrana proti spamu, napište číslo ctyřicet dva.
Tato položka je povinná.
E-mail není zadán ve správném formátu (např. vasemail@email.com).
Tato položka je povinná.
Zadání neodpovídá formátu telefonního čísla (např. +420 123 456 789)
X

Nejčastější dotazy našich klientů

Reference našich zákazníků na tuto službu

Naši další spokojení klienti

Potřebujete se v tomto tématu dovzdělat? Připravili jsme pro vás školení

S čím dalším vám v oblasti GDPR a ochrana osobních údajů pomůžeme

Dlouhodobá spolupráce

Dlouhodobá spolupráce

Potřebujete toho řešit víc? Využijte měsíční paušál – vyhradíme si kapacitu jen pro vás, abychom se vám mohli věnovat rychleji.

Chci vás mít k ruce

Stavíme mosty mezi právem
a realitou vašeho podnikání

Vaše smlouvy budou neprůstřelné
a srozumitelné

Máme praktický přesah a myslíme
na všechny situace

Věci řešíme bez průtahů a
zbytečné omáčky okolo

Předem víte, kolik
a za co platíte

Buďte v obraze. Jednou za měsíc vám pošleme všechno, co potřebujete vědět, abyste se nedostali do maléru.

E-mail není zadán ve správném formátu (např. vasemail@email.com). X