Kompletní zajištění agendy GDPR, vč. pověřence (DPO)

ochrana-osobnich-udaju

Je nakládání s osobními údaji významnou součástí vašeho podnikání? Potřebujete pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO)? Neztrácejte s GDPR čas a energii. Svěřte celou agendu osobních údajů specialistům a věnujte se v klidu rozvoji svého podnikání.

Potřebujete poradit?

Potřebujete poradit?

Tomáš Pauch

má GDPR v malíčku

Jak to proběhne:

  • ujasníme si vaše potřeby a specifika vašeho podnikání ve vztahu k osobním údajům
  • provedeme podrobný audit nakládání s osobními údaji podle GDPR
  • nastavíme veškeré interní procesy a připravíme veškerou potřebnou dokumentaci: souhlasy se zpracováním osobních údajů, informace o zpracování osobních údajů, zpracovatelské smlouvy, smlouvy společných správců, záznamy o činnostech zpracování
  • budeme pro vás monitorovat novinky v oblasti GDPR, a veškeré procesy a dokumenty udržovat aktuální
  • zpracujeme odborný posudek, jestli potřebujete pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO)
  • určíme kontaktní osoby za obě strany a nastavíme efektivní komunikaci
  • zapíšeme se jako váš DPO u Úřadu pro ochranu osobních údajů, abyste dostáli své povinnosti
  • v případě kontroly nebo úniku osobních údajů za vás budeme komunikovat s úřady

Co od vás budeme potřebovat:

  • informace o vaší firmě a jejích aktivitách - podrobný seznam vám pošleme
  • kontaktní osobu za vaši firmu

Kdy bude hotovo: 

  • nastavení veškerých dokumentů a procesů bude hotovo do 1 měsíce od dodání podkladů 
  • se vším ostatním tu pro vás budeme kdykoliv nás budete potřebovat

Jak bude vypadat výstup:

  • nakládání s osobními údaji ve vaší firmě bude 100% v souladu s GDPR, papírování udržíme na nezbytném minimu a všechno bude srozumitelné nejen pro vás, ale i pro vaše zákazníky, zaměstnance a dodavatele. 
  • budeme vám k dispozici ke konzultacím, kdykoliv budete potřebovat

 

Nezávazná poptávka

Ochrana proti spamu, napište číslo ctyřicet dva.
Tato položka je povinná.
E-mail není zadán ve správném formátu (např. vasemail@email.com).
Tato položka je povinná.
Zadání neodpovídá formátu telefonního čísla (např. +420 123 456 789)
X

Nejčastější dotazy našich klientů

Tomáš Pauch odpovídá na dotaz

Nemusíte, resp. ani nemůžete. Ačkoliv byste na některé zaměstnance po jejich odchodu nejraději co nejrychleji zapomněli, nemůžete…

Zobrazit celou odpověď
KarolinaK

Karolína Kropíková odpovídá na dotaz

Právo být zapomenut, nebo chcete-li - právo na výmaz - je vaše možnost žádat např. po firmě, která zpracovává vaše osobní údaje,…

Zobrazit celou odpověď

Tomáš Pauch odpovídá na dotaz

Záznamy o činnostech zpracování ukazují, kdo má ve firmě k jakým osobním údajům přístup. Vést tyto záznamy musí podle GDPR…

Zobrazit celou odpověď

Reference našich zákazníků na tuto službu

Naši další spokojení klienti

Potřebujete se v tomto tématu dovzdělat? Připravili jsme pro vás školení

Osobní údaje byste měli mít v pořádku nejen kvůli úřadům a hrozbě vysokých pokut, ale taky kvůli svým zákazníkům, dobrému jménu a pověsti profesionálů.

S čím dalším vám v oblasti GDPR a ochrana osobních údajů pomůžeme

Dlouhodobá spolupráce

Dlouhodobá spolupráce

Potřebujete toho řešit víc? Využijte měsíční paušál – vyhradíme si kapacitu jen pro vás, abychom se vám mohli věnovat rychleji.

Chci vás mít k ruce

Stavíme mosty mezi právem
a realitou vašeho podnikání

Vaše smlouvy budou neprůstřelné
a srozumitelné

Máme praktický přesah a myslíme
na všechny situace

Věci řešíme bez průtahů a
zbytečné omáčky okolo

Předem víte, kolik
a za co platíte

Buďte v obraze. Jednou za měsíc vám pošleme všechno, co potřebujete vědět, abyste se nedostali do maléru.

E-mail není zadán ve správném formátu (např. vasemail@email.com). X