GDPR a ochrana osobních údajů pro firmy a korporace

Umíme skloubit nařízení GDPR s businessovou praxí malých firem i nadnárodních korporací. Máme za sebou desítky složitých GDPR auditů, stovky zpracovatelských smluv či na míru nastavených souhlasů se zpracováním osobních údajů a tisíce proškolených lidí.

Nejčastěji firmám nastavujeme procesy a sepisujeme veškeré GDPR dokumenty. Školíme zaměstnance tak, aby rozuměli nařízení GDPR v praxi. Pomůžeme vám také projít kontrolou od Úřadu pro ochranu osobních údajů bez ztráty kytičky či uhasit požár, když dojde k úniku dat.

Najděte rychle, co potřebujete, s pomocí jednoduchého filtru

Oblast práva 1
Pro koho 1
  • Filtrováno:

Zobrazuji 1–11 z 11

Kompletní zajištění agendy GDPR, vč. pověřence (DPO)

Svěřte agendu osobních údajů specialistům na GDPR a věnujte se v klidu svému podnikání.

Novinka

Monitoring legislativy a právních novinek

Proklestíme vám cestu legislativní džunglí, abyste drželi krok s právními změnami ve vašem oboru.

Audit nakládání s osobními údaji podle GDPR

Neztrácejte čas a energii složitou GDPR agendou a nechte si vše nastavit od expertů.

Nejpoptávanější

Smlouva o zpracování osobních údajů podle GDPR

Nechte si sestavit srozumitelnou a zároveň neprůstřelnou zpracovatelskou smlouvu.

Nejpoptávanější

Souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR

Rychle, srozumitelně, pro všechny možné účely a s jasným návodem na použití.

Nejpoptávanější

Zásady zpracování osobních údajů podle GDPR (Privacy Policy)

Rychle, srozumitelně, pro všechny možné účely a s jasným návodem na použití.

Kontrola souladu webu s GDPR

Od formulářů, přes cookies, zápis do newsletteru, po textace o nakládání s osobními údaji.

Nejpoptávanější

GDPR manuál pro zaměstnance

Nechte si připravit srozumitelný GDPR manuál na míru oddělením či pozicím ve firmě.

Posudek DPO

Nejste si jistí, jestli potřebujete DPO? Zpracujeme vám odborný posudek.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů (DPO)

Svěřte roli pověřence pro ochranu osobních údajů do těch nejlepších rukou a mějte klidné spaní.

 

Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů podle GDPR

Nechte si zprávu DPIA zpracovat od expertů a vyřešte své legislativní povinnosti bez starostí.

Stavíme mosty mezi právem
a realitou vašeho podnikání

Vaše smlouvy budou neprůstřelné
a srozumitelné

Máme praktický přesah a myslíme
na všechny situace

Věci řešíme bez průtahů a
zbytečné omáčky okolo

Předem víte, kolik
a za co platíte

Buďte v obraze. Jednou za měsíc vám pošleme všechno, co potřebujete vědět, abyste se nedostali do maléru.

E-mail není zadán ve správném formátu (např. vasemail@email.com). X