GDPR a ochrana osobních údajů pro média a novináře

Umíme skloubit nařízení GDPR s praktickým fungováním médií a novinářů, na které se vztahuje speciální režim. Máme za sebou desítky složitých GDPR auditů, stovky zpracovatelských smluv či na míru nastavených souhlasů se zpracováním osobních údajů a tisíce proškolených lidí.  

Nastavíme vám procesy, sepíšeme dokumenty a proškolíme tým tak, abyste rozuměli nařízení GDPR v praxi. Pomůžeme vám také projít kontrolou od Úřadu pro ochranu osobních údajů bez ztráty kytičky či uhasit požár, když dojde k úniku dat.



Najděte rychle, co potřebujete, s pomocí jednoduchého filtru

Oblast práva 1
Pro koho 1
  • Filtrováno:

Zobrazuji 1–10 z 10

Novinka

Nastavení cookies lišty a webu podle novely 2022

Od 1. ledna 2021 se mění pravidla pro práci s cookies. Buďte připraveni.

Monitoring legislativy a právních novinek

Proklestíme vám cestu legislativní džunglí, abyste drželi krok s právními změnami ve vašem oboru.

Posouzení vlivu na ochranu osobních údajů podle GDPR

Nechte si zprávu DPIA zpracovat od expertů a vyřešte své legislativní povinnosti bez starostí.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů (DPO)

Svěřte roli pověřence pro ochranu osobních údajů do těch nejlepších rukou a mějte klidné spaní.

 

Nejpoptávanější

Zásady zpracování osobních údajů podle GDPR (Privacy Policy)

Rychle, srozumitelně, pro všechny možné účely a s jasným návodem na použití.

Nejpoptávanější

Souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR

Rychle, srozumitelně, pro všechny možné účely a s jasným návodem na použití.

Nejpoptávanější

GDPR manuál pro zaměstnance

Nechte si připravit srozumitelný GDPR manuál na míru oddělením či pozicím ve firmě.

Nejpoptávanější

Smlouva o zpracování osobních údajů podle GDPR

Nechte si sestavit srozumitelnou a zároveň neprůstřelnou zpracovatelskou smlouvu.

Kontrola souladu webu s GDPR

Od formulářů, přes cookies, zápis do newsletteru, po textace o nakládání s osobními údaji.

Audit nakládání s osobními údaji podle GDPR

Neztrácejte čas a energii složitou GDPR agendou a nechte si vše nastavit od expertů.

Stavíme mosty mezi právem
a realitou vašeho podnikání

Vaše smlouvy budou špičkové
a srozumitelné

Máme praktický přesah a myslíme
na všechny situace

Věci řešíme bez průtahů a
zbytečné omáčky okolo

Předem víte, kolik
a za co platíte

Buďte v obraze. Jednou za měsíc vám pošleme všechno, co potřebujete vědět, abyste se nedostali do maléru.

E-mail není zadán ve správném formátu (např. vasemail@email.com). X