Audit nakládání s osobními údaji podle GDPR

ochrana-osobnich-udaju

Ochrana osobních údajů by měla být pro každou důvěryhodnou firmu samozřejmostí i bez ohledu na pokuty. Neztrácejte čas a energii složitou GDPR agendou a nechte si nastavit procesy i dokumentaci od expertů tak, aby vám zákazníci důvěřovali a úřady neměly důvod ke kontrole. 

 

Potřebujete poradit?

Potřebujete poradit?

PetraD
Petra Dolejšová

Jak GDPR audit proběhne:

  • v rámci úvodní konzultace vám vysvětlíme pojmy a povinnosti, které pro vás plynou z GDPR
  • ujasníme si vaše potřeby a specifika vašeho podnikání ve vztahu k ochraně osobních údajů
  • pošleme vám seznam podkladů, informací a dokumentů, které od vás budeme potřebovat
  • když to bude nejefektivnější cesta, sejdeme se s vedoucími týmů, které přichází do kontaktu s osobními údaji (nejčastěji HR, marketing, obchod, office, management firmy) a zjistíme od nich potřebné informace
  • zanalyzujeme procesy a dokumenty ve vaší firmě, které s ochranou osobních údajů souvisí 
  • připravíme veškerou potřebnou GDPR dokumentaci: souhlasy se zpracováním osobních údajů, informace o zpracování osobních údajů, zpracovatelské smlouvy, smlouvy společných správců, záznamy o činnostech zpracování.
  • zašleme vám srozumitelné pokyny, jak a kde tyto dokumenty používat
  • sejdeme se s vámi buď osobně nebo online a probereme vše, co bude potřeba

Co od vás budeme potřebovat:

  • informace o vaší firmě a jejích aktivitách - podrobný seznam vám pošleme

Kdy bude hotovo: 

  • do 1 měsíce od dodání podkladů

Jak bude vypadat výstup:

  • nakládání s osobními údaji ve vaší firmě bude 100% v souladu s GDPR, papírování udržíme na nezbytném minimu a všechno bude srozumitelné nejen pro vás, ale i pro vaše zákazníky, zaměstnance a dodavatele.

Ideální když řešíte

Nezávazná poptávka

Ochrana proti spamu, napište číslo ctyřicet dva.
Tato položka je povinná.
E-mail není zadán ve správném formátu (např. vasemail@email.com).
Tato položka je povinná.
Zadání neodpovídá formátu telefonního čísla (např. +420 123 456 789)
X

Nejčastější dotazy našich klientů

KarolinaK

Karolína Kropíková odpovídá na dotaz

Úřad pro ochranu osobních údajů je nezávislý orgán, který hlídá, aby nedocházelo k porušování předpisů týkajících se osobních…

Zobrazit celou odpověď

Tomáš Pauch odpovídá na dotaz

Zpracovatel je někdo, kdo zpracovává osobní údaje na pokyny správce. Správce osobních údajů, který rozhoduje, co se děje s…

Zobrazit celou odpověď

Tomáš Pauch odpovídá na dotaz

Záznamy o činnostech zpracování ukazují, kdo má ve firmě k jakým osobním údajům přístup. Vést tyto záznamy musí podle GDPR…

Zobrazit celou odpověď

Reference našich zákazníků na tuto službu

Naši další spokojení klienti

Potřebujete se v tomto tématu dovzdělat? Připravili jsme pro vás školení

Právních nástrah, co vám můžou zkomplikovat podnikání, není zrovna málo. Na webináři během hodiny zjistíte, jak se jich vyvarovat.
Osobní údaje byste měli mít v pořádku nejen kvůli úřadům a hrozbě vysokých pokut, ale taky kvůli svým zákazníkům, dobrému jménu a pověsti profesionálů.

S čím dalším vám v oblasti Autorská práva a duševní vlastnictví pomůžeme

Dlouhodobá spolupráce

Dlouhodobá spolupráce

Potřebujete toho řešit víc? Využijte měsíční paušál – vyhradíme si kapacitu jen pro vás, abychom se vám mohli věnovat rychleji.

Chci vás mít k ruce

Stavíme mosty mezi právem
a realitou vašeho podnikání

Vaše smlouvy budou neprůstřelné
a srozumitelné

Máme praktický přesah a myslíme
na všechny situace

Věci řešíme bez průtahů a
zbytečné omáčky okolo

Předem víte, kolik
a za co platíte

Buďte v obraze. Jednou za měsíc vám pošleme všechno, co potřebujete vědět, abyste se nedostali do maléru.

E-mail není zadán ve správném formátu (např. vasemail@email.com). X