Články z oblasti: GDPR v praxi

GDPR v praxi. Píšeme o tom, co vás skutečně pálí, a tak, abyste to dokázali sami uhasit. Přečtěte si praktické návody, rady a právní novinky, které pro vás připravuje náš tým specialistů na GDPR. 

Zjistěte, za co ÚOOÚ uděluje pokuty, kdo vlastně potřebuje pověřence pro ochranu osobních údajů nebo jak se to má s cookie lištou.

11 minut čtení
Víme, co kontroloval ÚOOÚ v první polovině roku 2021 a co ho při kontrole zajímá 26. 10. 2021
8 minut čtení
Cookie lišta podle nových pravidel: Co nás čeká od 1. ledna? 23. 9. 2021
4 minuty čtení
Cookies – co se (ne)mění s novým zákonem a ePrivacy? 28. 4. 2021
8 minut čtení
Co loni kontroloval Úřad pro ochranu osobních údajů a co z toho pro vás vyplývá? 16. 2. 2021
7 minut čtení
Jak dlouho můžete zákazníkům posílat newsletter? A co dělat, když tato doba vyprší? 13. 1. 2021
10 minut čtení
Jak postupovat při úniku osobních údajů? 2. 11. 2020
5 minut čtení
AlzbetaK Soudní dvůr EU zrušil Privacy Shield – co to znamená v praxi? 7. 8. 2020
AlzbetaK Odpovídá za šíření obchodních sdělení agentura nebo klient? 7. 5. 2020
9 minut čtení
PetrL Jak na homeoffice předejít kyberútoku a úniku osobních údajů 15. 4. 2020
na co se letos pri kontrolach zameri urad pro ochranu osobnich udaju
6 minut čtení
PetraD Na co se letos při kontrolách zaměří Úřad pro ochranu osobních údajů? 5. 2. 2020
rozpoznavani obliceju zamestnanancu
5 minut čtení
Z kontroly Úřadu: Je dovoleno rozpoznávání obličejů u zaměstnanců? 29. 10. 2019
cookies gdpr povinnosti
4 minuty čtení
Cookies a (nejen) GDPR: Jaké povinnosti zavádí nový rozsudek provozovatelům webů? 3. 10. 2019
gdpr na co se zapomina
6 minut čtení
GDPR rok poté – na co se nejčastěji zapomíná? 27. 5. 2019
GDPR 11 věcí, které je načase zkontrolovat (fb) (1)
2 minuty čtení
PetraD GDPR rok poté – 11 věcí, které je načase zkontrolovat 23. 5. 2019
Co pro média znamená GDPR fb text (1)
1 minuta čtení
PetraD Petra Dolejšová: Co pro média znamená GDPR? 5. 3. 2019
Je GDPR zbytečný strašák
1 minuta čtení
PetraD Petra Dolejšová: Je GDPR zbytečným strašákem? 18. 1. 2019
co prinasi adaptacni zakon
6 minut čtení
Co přináší adaptační zákon k nařízení GDPR? 9. 1. 2019
Podrobný návod: Jak mít e‑shop v souladu s GDPR? 17. 12. 2018
snemovna schvalila adaptacni zakon k gdpr
2 minuty čtení
Sněmovna schválila adaptační zákon k GDPR 6. 12. 2018
Kdo vlastně potřebuje pověřence pro ochranu osobních údajů
4 minuty čtení
PetraD Kdo vlastně potřebuje pověřence pro ochranu osobních údajů? 30. 8. 2018
GDPR a B2B marketing
1 minuta čtení
AlzbetaK GDPR a B2B marketing – co můžu a kde jsem mimo vymezené hřiště? 16. 8. 2018
Infografika Zákon o ochraně osobních údajů vs. GDPR aneb co zvládnete hravě sami
1 minuta čtení
Infografika: Zákon o ochraně osobních údajů vs. GDPR aneb co zvládnete hravě sami 5. 8. 2018
Marketingové vějičky a GDPR – úřad povoluje otěže
5 minut čtení
AlzbetaK Marketingové vějičky a GDPR – úřad povoluje otěže 30. 7. 2018
Pokuty (zatím) lítat nebudou. Úřad jde cestou osvěty, ne represí.
1 minuta čtení
PetraD Pokuty (zatím) lítat nebudou. Úřad jde cestou osvěty, ne represí. 22. 6. 2018
ad pro ochranu osobních údajů prolomil mlčení ohledně cookies
4 minuty čtení
PetraD Úřad pro ochranu osobních údajů prolomil mlčení ohledně cookies 23. 5. 2018
videozaznam konference gdpr v marketingu
1 minuta čtení
PetraD Videozáznam konference GDPR v marketingu je venku! 10. 4. 2018
GDPR (2)
1 minuta čtení
eLegal_fotka-ctverec_JD Testovali jsme: jak se marketéři orientují v GDPR? 19. 2. 2018
Videozáznam školení GDPR v marketingu
1 minuta čtení
PetraD Videozáznam školení GDPR v marketingu 17. 1. 2018
PetraD Zveme vás na konferenci GDPR v marketingu – 7.3. Praha 17. 1. 2018
audit gdpr
2 minuty čtení
PetraD Chcete s námi řešit GDPR? Objednejte si nás rovnou na audit, školení už neklapne 7. 1. 2018
Jak GDPR zasáhne affiliate publishery [video]
1 minuta čtení
PetraD Jak GDPR zasáhne affiliate publishery? [video] 2. 11. 2017
GDPR - začněte jednat
4 minuty čtení
AlzbetaK GDPR – začněte jednat 8. 9. 2017
gdpr direct emailing
4 minuty čtení
AlzbetaK Jak GDPR mění pravidla pro direct e‑mailing 8. 9. 2017

Vyberte si z nejčtenějších témat

Stavíme mosty mezi právem
a realitou vašeho podnikání

Vaše smlouvy budou neprůstřelné
a srozumitelné

Máme praktický přesah a myslíme
na všechny situace

Věci řešíme bez průtahů a
zbytečné omáčky okolo

Předem víte, kolik
a za co platíte

Buďte v obraze. Jednou za měsíc vám pošleme všechno, co potřebujete vědět, abyste se nedostali do maléru.

E-mail není zadán ve správném formátu (např. vasemail@email.com). X